Okos megoldások mindenkinek!

szemüvegnormal
Posted 25 június 2010   Featured, Nincs kategorizálva

Mit is csinál a SmartUP Communications?

Professzionális megoldások, testre szabottan – elérhető áron!

A SmartUP Communications célja, hogy az induló és kisvállalkozások számára is olyan elérhető,  professzionális kommunikációt és PR tevékenységét kínáljon, amely a vállalkozások fejlődését és növekedését nagyban elősegítheti. A hazai kommunikációs szektorban megszokott, alkalmi projekt alapú kommunikáció helyett folyamatos, a vállalkozás egyéni sajátságainak megfelelő hatékony és testre szabott szolgáltatást kínálunk, amely alkalmazza a hagyományos és az új média teljes eszközkészletét.

A hagyományos ügynökségektől eltérően, az innovatív kisvállalkozások sikeréhez szükséges „webkettes”, internetes közösség alapú és kreatív megoldásokat tartalmazó kommunikációs palettánk mellett, a hagyományos módszereket – egy-egy fontosabb bejelentés kommunikációjakor – sajtóesemények, rendezvények formájában választható kiegészítőnek ajánljuk ügyfeleink számára.

Nagy hangsúlyt fektetünk a cég médiajelenlétének erősítésére, a márka jegyek, és termékek széleskörű megismertetésére. A cég vezetésével egyeztetve egyéni stratégiával igyekszünk a megcélzott felhasználói, vásárlói, vagy megrendelői réteget elérni, így a vállalkozás üzenetét pontosan azokhoz eljuttatni, akiket tájékoztatni akarunk.

Javaslatokat teszünk azokra az eszközökre, lehetőségekre is, amelyek segítségével a vállalkozás sikeresebb, ismertebb, népszerűbb, vagy hatékonyabb lehet. Átvilágítjuk a webes működést és ajánlásokat teszünk annak racionalizálására is.

Felépítjük és működtetjük azokat az online közösségeket, amelyek a cég számára hasznosak lehetnek, partnereket, esetleg befektetőket keresünk, akikkel hasznos együttműködéseket építhetnek ki.

Szakértői jelleggel vállalunk SEO és keresőmarketing szolgáltatásokat, áttekintjük kulcsszó alapú hirdetéseinek, kampányainak hatékonyságát. Tanácsokat adunk a weboldalainak elkészítéséhez, külön megbízásként ezek kivitelezését, projektmenedzsmentjét is átvállaljuk.

Segítünk megteremteni egy olyan cégarculatot, amely a megrendelők, partnerek és vásárlók számára egyaránt vonzóvá teszik a vállalkozást, hangsúlyozzák erősségeit és pontosan körvonalazzák tevékenységeit.

Speciális esetekben IT-biztonsági tanácsokkal is ellátjuk megrendelőinket, hiszen a felhasználói bizalom megteremtése ma már elengedhetetlen tényező egy interneten aktívan működő cég számára.

Figyeljük a szektor eseményeit, ügyfeleink figyelmét felhívjuk a témakörükben aktuális lehetőségekre, eseményekre, megszervezzük, megvalósítjuk a cég megjelenését a legfontosabbnak ítélt szakmai rendezvényeken. Hatékony tréning módszereket kínálunk a konferenciákon való szereplésre, startup versenyeken való részvételek feltételeinek megteremtéséhez.     

Újdonságait, eredményeit, fejlesztéseit a szakújságírókhoz és a print és online médiához eljuttatjuk, riportokat szervezünk cégének. Megbízóink jó hírét minden lehetséges módszerrel erősítjük.

Alapcsomag testre szabva

A cég egyedi kommunikációs tervének összeállítása, konzultáció és igényfelmérés a cég vezetőjével való személyes egyeztetés során.

A megbízóval közösen kialakított stratégia mentén körvonalazott PR tevékenység megvalósítása, főképp web2 és új média eszközök alkalmazásával. iWiW, Facebook, Twitter.

A cég sajtó kommunikációjának felépítése és a szakújságírók rendszeres tájékoztatása. A sajtómegjelenésekre tervezett akciók összehangolása, a hagyományos és online médiában való gyakori megjelenés lehetőségeinek feltérképezése. Igényes sajtóközlemények elkészítése, háttéranyagok, tematizáló írások elkészítése, illusztrációkkal

Tanácsadói és szakértői tevékenység: a cég webes lehetőségeinek átvilágítása után részletes javaslat a hatékonyabb működésre.

Javaslattétel azon lehetőségekre, együttműködésekre, szakmai fórumokon való megjelenésekre, amelyek hatására a cég ismertebb lehetne.

Az alapcsomag működési sémája

Kiegészítő csomagok – választható lehetőségek

Sajtóesemények megszervezése
A cég újdonságainak közvetlen megismertetése a témában aktív print és online újságírókkal.
Az esemény megszervezése, az újságírók meghívása, az igényelt catering megszervezése, céges ajándéktárgyak beszerzése. Az árat az esemény méretéhez, helyszínéhez viszonyítva kalkuláljuk.
Sajtótájékoztató, sajtóreggeli, sajtóebéd, szakmai esemény, konferencia megszervezése
Szakmai fórumokon való részvétel

Alternatív kommunikáció
Szakmai prezentációk, Szakértői anyagok, PR cikkek elkészítése
Szakmai blog indítása és működtetése
akciók, nyereményjátékok szervezése
iWiW applet fejlesztés – projekt alapon – alvállalkozóval
Szakmai videó filmek felvétele – projekt alapon – alvállalkozóval
Direkt Marketing anyagok elkészítése, eljuttatása – projekt alapon – alvállalkozóval
Nyomtatott bemutatkozó anyagok, szórólapok, cég nyomtatványok

Weboldal átvilágítás, átalakítás, céges arculat kialakítás, fejlesztés, projektmenedzsment
Céges weboldal, design, kivitelezés – alvállalkozóval – projekt alapon.

Céges tréningek, csapatépítés szervezése
Kovácsolja össze csapatát! Egy napos, vagy akár több napos események megszervezése, kivitelezése alvállalkozóval itthon és külföldön egyaránt.

Szakmai eseményekre felkészítés, startup versenyfelkészítés, coaching
Speciális siker tréning, referendumok, előadások, bemutatkozó anyagok elkészítése, kommunikációs tanácsadás. Startup versenyekre való hatékony felkészítés, Pitch tréning.

Külföldi kommunikáció megszervezése, hazai és nemzetközi szakmai hírek figyelése, sajtófigyelés, konkurenciaelemzés
A cég nemzetközi exit esélyeinek javítása, nemzetközi médiajelenlétének megszervezése.

SEO, SEM, Google hirdetés menedzsment, webshop optimalizálás
A megrendelő hirdetési kiadás optimalizálása, weboldalának hatékonysági elemzése, illetve a webshopjának hatékonyság növelése.

Biztonsági átvilágítás
Ha a szolgáltatás, a céges weboldal tartalmaz olyan elemeket, amelyek IT biztonsági kérdéseket is felvetnek, igény
szerint elkészítjük a rendszer szakértői elemzését, különös tekintettel az adatvédelemre.

Cégfejlesztés, pályázat, partner és befektető keresés

Hatékony stratégia kidolgozás, üzleti tanácsadás, üzleti terv készítés, pályázatok, partnerek, együttműködések feltérképezése. Bemutatkozó anyagok elkészítése, kapcsolatépítés, döntéstámogató anyagok összeállítása.

Cégképviselet
Nemzetközi cégek szakmai és kommunikáció képviselete.


Turcsán Tamás
SmartUP Communications ügyvezető
turcsantamas@smartup.hu

mobil: 06-30 4172449

1 Comment

  1. Ez egy (az első) hozzászólás.
    A hozzászólás szerkesztéséhez vagy törléséhez be kell jelentkezni, majd a kívánt műveletet elvégezni.

    Posted by WordPress Magyarország on 25 június 10 at 5:09du. [Reply]

Leave a Reply