Sikermenedzsment, coaching

investingnormal
Posted 25 június 2010   Nincs kategorizálva

Sikerre visszük vállalkozását!


Magyarországon csak minden tizedik kezdő vállalkozás éli túl az első évet. A sikerhez azonban szerencsére és tudásra egyaránt szükség van. Legyen azok között, akik sikerrel zárják már az első üzleti évüket is.


Mi nem csak felkészítjük a sikerre, meg is teremtjük annak az előfeltételeit, hogy ne csak a szerencsén múljon a a vállalkozásának jövője.

Ahhoz, hogy sikeres kommunikációs stratégiát alakíthassunk ki először gondosan felmérjük vállalkozásának lehetőségeit, elbeszélgetünk a tervekről és csak ezután teszünk önnek ajánlatot. Ajánlatunkban egyértelműen kiemeljük azokat a sarokpontokat, amelyek segítségével az ön vállalkozása pontosan az eltervezett növekedési ütemet produkálja majd.

Segítünk elkészíteni üzleti terveit, partneri ajánlatait, bemutatkozó anyagait.

Javaslatot teszünk eseményeken, startup versenyeken, konferenciákon való megjelenésekre is. Ezen eseményekre konzultációs lehetőséget biztosítunk, igény szerint megírjuk előadása, bemutatkozója szövegét.  Gyakorlott trénereink kérésre felkészítik a hatékony előadások, pitch-ek bemutatók megtartásra is.

A hatékony idő és a sikermenedzsment összehangolásával csökkentjük azt a rizikót, amelyet mások szerencsének neveznek.  A SmartUP az okos megoldásai segítségével sikerre segíti a vállalkozását.

Leave a Reply