smartupcolorsmall1 Mit kínálunk? Testre szabott PR stratégia, modul rendszerű szolgáltatás kínálat, akár a legkisebb cégeknek is elfogadható ár. Startupoknak tanácsadás, tőkeszerzés, kommunikáció. PR-Média jelenlét biztosítás, szakértői cikkek, blog Sajtóesemények, rendezvények szervezése Webes jelenlét tanácsadás, Weboldal optimalizálás Webshop analízis és hatékonyság növelés Facebook, iwiw applet és blog marketing SEM, SEO és keresőmarketing támogatás, Google kampány menedzsment és tanácsadás Hazai és külföldi startup verseny felkészítés,… Continue »
oranormal Időmenedzser Hogyan lehet az időt menedzselni? A SmartUP Communications megalakulásával ügyfeleink válláról lekerülhet számos olyan feladat, amelyet eddig saját maguk végeztek. Szakembereink segítségével gyorsan és hatékonyan érhetik el a termékeik és szolgáltatásaik iránt érdeklődő felhasználókat, vásárlókat. Megoldjuk szakértői blogjának gondozását, hozzáértő szakíróink segítenek önnek  elkészíteni szakmai, bemutatkozó és prezentációs anyagait. Magyarul és angolul egyaránt. Közösségi oldalát létrehozzuk és gondozzuk, ezzel is… Continue »
investingnormal Sikermenedzsment, coaching Sikerre visszük vállalkozását! Magyarországon csak minden tizedik kezdő vállalkozás éli túl az első évet. A sikerhez azonban szerencsére és tudásra egyaránt szükség van. Legyen azok között, akik sikerrel zárják már az első üzleti évüket is. Mi nem csak felkészítjük a sikerre, meg is teremtjük annak az előfeltételeit, hogy ne csak a szerencsén múljon a a vállalkozásának jövője. Ahhoz, hogy sikeres… Continue »
coinsnormal Google optimalizálás, SEO, SEM Mindenki ért a Google optimalizáláshoz! Egyáltalán nem mindegy, hogy megtalálják-e vállalkozását az interneten! Ha weboldala a Google keresőjében hátul kullog, vállalkozása hátrányba kerülhet a versenytársakkal szemben. Keresőoptimalizálás, keresőmarketing – ismeretlenül csengő, mégis egyre gyakoribb szavak. A felhasználók, ha weben keresnek nem mindegy, mely vállalkozás honlapját találják meg.  Az első oldalakra célzó kereső optimalizálás ma már alap követelmény egy vállalkozás működésében…. Continue »
chessnormal Stratégiai tervezés Egy sikeres vállalkozás mögött mindig van stratégia! Megtervezzük a siker lépéseit. A legjobbakat, testre szabottan, előre gondolkodva. Hiába tehetséges egy sportoló, edző és tréning nélkül esélytelen a sikerre. A SmartUP Communications tapasztalt szakemberei nem csupán azt garantálják, hogy vállalkozása fejlődni tud, de annak ritmusát is képesek megtervezni. A kezdő vállalkozások többsége nincs tisztában az üzleti élet titkaival, és nem képes… Continue »
pennormal Sajtókapcsolatok, média-menedzsment Unalmas sajtóanyagokkal nem lehet piacot hódítani! Ismerjük a médiát, az újságírókat! Híreit eljuttatjuk a világba. Szakembereink megírják Ön helyett a cikkeket, szakértői anyagokat. Ne fáradjon, erre vagyunk! A SmartUP sajtóanyagait, blogjait, szakértői  és PR cikkeit újságírók írják. Ez nem megszokott a hazai ügynökségeknél. Rendelkezünk azzal a szaktudással, elhivatottsággal és gyakorlattal, amely ügyfeleink számára garantálja a sikeres megjelenés bármilyen média termékben…. Continue »
meetingroomnormal Befektetőt keresünk! Befektető és partnerkeresés, pályázat figyelés A vállalkozások fejlődéséhez nélkülözhetetlen időnkét szakmai, vagy kockázati tőke bevonása. A Smart UP nem csupán a jó hírét viszi el a világba, a világot is elhozza Önnek! Megkeressük a megfelelő partnereket, segítünk összehozni együttműködéseket, elvezetjük a sikerig cégét. Az éledező hazai befektetői kedv mellett folyamatosan monitorozzuk a pályázati lehetőségeket. Megkeressük a legjobb ajánlatokat. A megrendelővel… Continue »
felhőkarcolónormal Cégépítés, cégarculat A siker egyik záloga az egyediség! Ma már nem elég, hogy ismerjék cégét, egyértelmű üzenetekkel, jelekkel kell ellátnia termékeit, hogy a hatalmas kínálatban biztosan felismerjék azokat a vásárlók. Minden sikeres cégnek egyedi arculata van. Logók, szlogenek, egyedi üzenetek világában élünk. A fogyasztók többsége nem foglalkozik a márkanév nélküli olcsó árucikkekkel. Kreatív kampányaink kiegészítőjeként megtervezzük cége, termékei egyedi grafikai arculatát, üzenet… Continue »
szemüvegnormal Okos megoldások mindenkinek! Mit is csinál a SmartUP Communications? Professzionális megoldások, testre szabottan – elérhető áron! A SmartUP Communications célja, hogy az induló és kisvállalkozások számára is olyan elérhető,  professzionális kommunikációt és PR tevékenységét kínáljon, amely a vállalkozások fejlődését és növekedését nagyban elősegítheti. A hazai kommunikációs szektorban megszokott, alkalmi projekt alapú kommunikáció helyett folyamatos, a vállalkozás egyéni sajátságainak megfelelő hatékony és testre szabott… Continue »
SmartUPpencils1 Névjegy SmartUP névjegy Otthon vagyunk a startupok világában! Tanácsot adunk, Hackathont szervezünk, befektetést szerzünk… Ügyfeleink számára elérhetővé kívánjuk tenni a legmodernebb és leghatékonyabb kommunikáció eszközöket. Otthon vagyunk a közösségi médiában, ismerjük és használjuk a közösségi oldalak minden előnyét. Folyamatosan kutatjuk a web2.0 és az új média kínálta lehetőségeket. A SmartUP Communications célja, hogy az a, hogy a nagy cégeken kívül, az… Continue »
smartupcolorsmall1 Mit kínálunk?
oranormal Időmenedzser
investingnormal Sikermenedzsment,...
coinsnormal Google...
chessnormal Stratégiai tervezés
pennormal Sajtókapcsolatok,...
meetingroomnormal Befektetőt
felhőkarcolónormal Cégépítés,...
szemüvegnormal Okos megoldások...
SmartUPpencils1 Névjegy

Mit kínálunk?

Amit kínálunk partnereinknek

Testre szabott PR stratégia, modul rendszerű szolgáltatás kínálat, akár a legkisebb cégeknek is elfogadható ár. Startupoknak tanácsadás, tőkeszerzés, kommunikáció.

 • PR-Média jelenlét biztosítás, szakértői cikkek, blog
 • Sajtóesemények, rendezvények szervezése
 • Webes jelenlét tanácsadás, Weboldal optimalizálás
 • Webshop analízis és hatékonyság növelés
 • Facebook, iwiw applet és blog marketing
 • SEM, SEO és keresőmarketing támogatás,
 • Google kampány menedzsment és tanácsadás
 • Hazai és külföldi startup verseny felkészítés,
 • Szakmai kiállítások követése,
 • Üzleti tervkészítés és pitch tréning
 • Stratégiaépítés, cégarculat felépítés
 • Pályázati pénzek felkutatása,partner és befektető keresés.
 • Kreatív cégmegjelenés
 • Web 2.0, közösségépítés
 • minden, ami sikeressé teheti partnereinket…

Mi valahogy így képzeljük a kommunikációt!