Partnereink


Kiemelt szakmai partnerünk a Momentum Communications

Magyar tulajdonú ügynökség, amelynek fő profilja stratégiai kommunikációs tanácsadás a public relations és vállalati kommunikáció területén. Céljaik megértésével, testre szabott stratégia megvalósításával segítik ügyfeleiket a célcsoportjaikkal folytatott hatékonyabb kommunikációban, és üzleti eredményeik növelésében. A kommunikációs cég munkáját több külső tanácsadó és a piacot jól ismerő szakember segíti. A kommunikációs szakértői csoportokat az ügyfél elvárásai és a megrendelő igényei szerint válogatják össze és optimalizálják.

Technológiai partnerünk a Digital Natives

A Digital Natives egy startup vállalkozás, ami innovatív internetes szolgáltatások kialakítására, projektek megvalósítására jött lére 2006-ban. Munkatársai korábban neves informatikai és tanácsadó cégeknél (Kirowski, KPMG, Montana) gyűjtött tapasztalataikat kamatoztatva teremtenek most új értéket ügyfeleik részére. Portfóliójuk zászlóshajója a Mindroom, mely a gépi beszédfelismerés széleskörű felhasználását és integrációját teszi lehetővé.

További információ: http://www.digitalnatives.hu/

Ügyfeleink


WebLib Kft. -  az intelligens keresési megoldások specialistája.

A WebLib elkötelezett híve a magyar nyelvű és szemantikus keresésnek és az innovatív fejlesztési megoldások mindennapi szolgáltatásokba építésének. A cég fejleszői rendszeres előadói a szakmai fórumoknak, konferenciáknak. Jóföldi Endre, a cég egyik tulajdonosa szakmailag elismert blogot vezet Kereső Világ címmel. http://kereses.blog.hu/
További információ: http://weblib.hu/

Semmelweis Innovations

A Semmelweis Innovations a gyűjtőneve azoknak a vállalkozásoknak és projekteknek, amelyek a Semelweis Egyetemhez kapcsolódva elő kívánják segíteni az innovációs folyamatokat. Felkutatja a hasznosítható kutatási eredményeket, segédkezik a szellemi tulajdonvédelemben, a találmányok hasznosításában, ipari kapcsolatok kialakításában és spin-off vállalkozások létrejöttében.
További információ: http://www.semmelweisinnovations.com/

AUTO.NEWS.hu

Az auto.news.hu -  http://www.auto.news.hu -  autós tesztek, cikkek, újdonságok tára. A Magyarországon kapható személyautók közül az alábbi típusok tesztjeit kínálja az oldal:  Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, BMW, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, Daihatsu, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hummer, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rolls Royce, Rover, Saab, Seat, Skoda, Smart, SSangyong, Subaru, Suzuki, Tata, Toyota, Volkswagen, Volvo.

BlogTimes.hu

Az első működő hazai közösségi hírportál. Jelenleg open béta fázisban már üzemel az első tematikus blogportál, amelyet fejlesztői néhány napja nyitottak meg a nagyközönség előtt. A tervek szerint az éles üzemelés folyamán mintegy 150-200 blogból tallózó oldal segít jobban átláthatóvá tenni az igen divatos blogok világát.

A BlogTimes májusban nagy sikert aratott az Elevator Pitch Competition startup versenyen, szakmai és befektetői körökben egyaránt. A BlogTimes előzetes beharangozását a Facebookon a napokban kezdték meg, s az oldalnak már számos rajongója van.
További információ:
http://www.blogtimes.hu/


Kupon Világ

A Kupon Világ exkluzív napi ajánlatai a legtrendibb budapesti helyeket teszik elérhetővé a nagyközönség számára. Hatalmas, 50-90% -os kedvezménnyel próbálhatod ki a főváros legmenőbb éttermeit vagy kényeztetheted magad a legjobb szépségápolási és spa szolgáltatásokkal. Honlapunkon minden nap közzétesszük budapesti partnereink legnépszerűbb ajánlatát, legyen szó akár jóga és pilátes kurzusról vagy a legmenőbb fitness klubról a városban.

További információ: http://kuponvilag.hu/budapest/

Puli Space Technologies

A Puli Space Technologies küldetése olyan új technológiák kifejlesztése, melyek lehetővé teszik űrjárművek rendszeres indítását a Holdra, ezáltal új dimenziókat megnyitva és minőségi szolgáltatásokat biztosítva a jövőbelátó befektetők számára, akik a világűr üzleti lehetőségeinek kihasználása iránt érdeklődnek.

Először azonban demonstrálni kívánjuk képességeinket azzal, hogy legkésőbb 2014-ben saját készítésű egységet küldünk a Holdra, ezzel teljesítve a  Google Lunar X PRIZE kihívását.

Több információ:  http://www.pulispace.com/